25.11.2016

U Kurilovcu pada odluka o jesenskom prvaku Međužupanijske lige

Udarnik i Špansko, vodeći dvojac Međužupanijske lige sutra će u Kurilovcu u odgođenoj utakmici 14. kola odlučiti o jesenskom prvaku. Trenutno su u maloj prednosti Kurilovčani koji pred gostima iz Zagreba imaju dva boda prednosti, te im je za potvrdu prvog mjesta dovoljan i bod. Međutim, u Kurilovcu su sve misli usmjerene prema pobjedi.

-Spremni smo i jedva smo čekali ovu utakmicu. Od prvog kola smo vodeći sastav lige i vjerujem da ćemo to i ostati. No, trebat ćemo to pokazati na terenu gdje vjerujem da ćemo dati sto posto svojih mogućnosti. Cijeli tjedan se pripremamo za ovaj susret u kojem nema nepoznanica. Oni znaju sve o nama, a mi o njima. Vjerujem da ćemo mi svoju snagu iskazati na terenu- rekao je kapetan Udarnika Damir Milanović.

mznl velika.jpg

A da se u Kurilovcu s nestrpljenjem iščekuje sutrašnji dvoboj moglo se vidjeti po ozračju na treningu u srijedu gdje su prštale samo pozitivne vibracije, kako kod igrača i stručnog stožera, tako i kod vodstva kluba.

-Svi žive za ovu utakmicu, a takvoj pozitivnoj atmosferi doprinjeli su i ovi rezultati. Iako smo imali i slabijih izdanja uspjeli smo održati to zajedništvo i atmosferu- kaže nam Milanović koji se nada kako će derbi utakmica izazvati i poveće zanimanje gledatelja.

Utakmica koja će odlučiti o jesenskom prvaku igra se od 13,30 sati.Najave - Sport

U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO