°C 28

Članovi Vege prvaci i viceprvaci Hrvatske

17.05.2017.

ivana

Protekle subote održano je 26. Prvenstvo Republike Hrvatske u akrobatskom rock 'n' rollu na kojem su, između 500-tinjak natjecatelja, sudjelovali i članovi SPK Vega.

Dvije formacije i pet plesnih parova velikogoričke Vege sudjelovali su na ovom natjecanju te su upisali nove uspjehe.

Naslove državnih prvaka odnijeli su Mirta Ciprić i Martin Vuglenović u kategoriji Mini, dok su viceprvaci u istoj kategoriji bili njihovi klupski konkurenti Ema Tot i Andrija Fabijančić.

Karli Ciprić i Jurju Fabečiću naslov državnih prvaka izmakao je za jednu ocjenu te su se popeli na drugu stepenicu pobjedničkog postolja u kategoriji mlađih juniora 2.

U reprezentativnoj kategoriji mlađih juniora 1, Patricia Posavec i Fran Hrešć odnijeli su naslov viceprvaka. Pored ovih parova, nastupio je i ''novopečeni'' par Mija Crnić i Martin Šekrst koji su završili na 10. mjestu u kategoriji Mini.

Mini formacija 2, ''Swatkice'' (Dora Klepić, Leia Tot, Jana Fabečić, Nika Paić Miloš, Tena Beloša Fijan, Sara Pršir, Stella Pršir, Ema Kovačić, Lorena Šagovac,) osvojile su 8. mjesto, dok je Mini formacija 3 ''Vegice'' (Lara Ištvanek, Jana Duh, Vita Tot, Sara Črnjak, Magdalena Sekovanić, Kim Dolački) nastup na svojem prvom državnom prvenstvu završila na 9. mjestu.

Ovim rezultatima Vegini parovi su opetovano u samom vrhu akrobatskog rock 'n' rolla i kao klub imaju najviše odličja prema broju parova na 26. Prvenstvu RH.

Galerija slika

Članovi Vege prvaci i viceprvaci Hrvatske Članovi Vege prvaci i viceprvaci Hrvatske