°C 14

Dječji zbor HPD-a "Kučani" srebrni na natjecanju u Požegi!

10.04.2019.

Petar Brnada

Mali pjevači iz Dječjeg zbora Hrvatskog pjevačkog društva „Kučani“ protekle su subote na prestižnom natjecanju „Vallis aurea cantat“ održanom u Požegi oduševili publiku te se kući vratili sa srebrnom nagradom!

Kučani su do ovog velikog uspjeha došli u žestokoj konkurenciji od 24 zbora iz čitave Hrvatske, a do srebra ih je vodio maestro Branko Puceković.

-Ova nagrada je još jedan poticaj za daljnji rad sa djecom gdje se uloženi trud brzo vraća. Možda mnogima nije poznato da naš Dječji zbor djeluje od 2011. godine, iako se dječje generacije stalno izmjenjuju, u radu s djecom vidi se očiti napredak, a naše Društvo je osnovano 2009. godine i ove godine slavi 10 godina svog rada i djelovanja- poručuju iz HPD-a.

Istaknimo da Društvo danas djeluje u ukupno četiri sekcije, a to su Mješoviti zbor, Muška vokalna skupina „Stari pajdaši“, Ženska vokalna skupina te Dječji zbor.

-Pjevačko društvo Kučani zahvaljuje svim roditeljima i djeci, kao i pratnji za jedan lijepi, sunčani i uspjeli dan u Požegi. Još jednom iskrene čestitke našem Dječjem zboru na ovoj prekrasnoj nagradi- kazao je Mladen Čunčić iz Upravnog odbora HPD-a Kučani.

Foto: Mjesni odbor Kuče

Galerija slika

Dječji zbor HPD-a "Kučani" srebrni na natjecanju u Požegi! Dječji zbor HPD-a "Kučani" srebrni na natjecanju u Požegi! Dječji zbor HPD-a "Kučani" srebrni na natjecanju u Požegi! Dječji zbor HPD-a "Kučani" srebrni na natjecanju u Požegi!