°C 2

DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup

19.02.2018.

Ivana Crnković

U spomen na svog preminulog dugogodišnjeg člana , Franju Mikulina, Dobrovoljno vatrogasno društvo Ribnica održalo je memorijalno vatrogasno kup natjecanje.

U dvorani OŠ Novo Čiče okupilo se čak 57 ekipa u kategorijama mladeži, muške A i B, te ženske A i B kategorije. Natjecatelji su pristizali iz raznih krajeva Hrvatske, a jedna ekipa pristigla je i iz Slovenije.
Natjecanje je otpočelo na dvije staze u 15 sati, a osim u redovnom natjecanju vatrogasne desetine su se okušale i u silver natjecanju te Super kupu u kojem su sudjelovali prvoplasirane ekipe.DVD Hrašće osvojilo je prvo mjesto u ženskoj konkurenciji Superkupa, a DVD Deanovec u muškoj. DVD Ribnica 2 bila je najbolja u silver kategoriji među ženama, a DVD Leskovec u muškoj. DVD Ribnica (žene) i DVD Ostrna (muški) slavili su prvo mjesto u kategoriji mladeži. Među ženskim ekipama zlatni pehar završio je u rukama DVD-a Strmca Bukevskog ( žene A) i DVD-a Turopolje (žene B), a u muškoj konkurenciji zlatni su bili vatrogasci iz Deanovca (muški A) te Turopolja (muški B). Natjecateljski dan završio je podjelom pehara u kojoj su ekipama čestitali dogradonačelnik Ervin Kolarec,zapovjednik DVD-a Ribnica Mario Stipetić i zapovjednik VZ GVG-a Boris Turan nakon čega je uslijedila vesela zabava u prostorijama DVD-a Ribnica.

Mladež žene
1. DVD Ribnica
2. DVD Strmec Bukevski
3. DVD Kuče

Mladež Muška
1. DVD Ostrna 1
2. DVD Ostrna 2
3. DVD Virje

Žene A
1. DVD Strmec Bukevski
2. DVD Šćepanje
3. DVD Kuče

Žene B

1. DVD Turopolje
2. DVD Novoselec
3. DVD Sisak

Muški A
1. DVD Deanovec
2. DVD Andrilovec
3. DVD Rugvica

Muški B
1. DVD Turopolje
2. DVD Laktec
3.DVD Kuče

Galerija slika

DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup DVD Hrašće i Deanovec osvojili Superkup