°C 18

Elemental i Pipsi pjevaju za podršku Lomničanima

22.05.2018.

Ivana Crnković

Inicijativa Stop Asfaltnoj Bazi priprema veliki besplatni koncert u Velikoj Gorici u nedjelju, 27. svibnja, na kojem će nastupiti grupe "Elemental" i "Pips, Chips & Videoclips".

Koncert će započeti u 20 sati u Parku dr. Franje Tuđmana, a već od 15 sati u pretprogramu prigodan program za djecu uz animatore održat će plesni klubovi Vega i Megablast.

-Očekujemo velik broj gostiju iz društvene, političke i medijske sfere života prije samog koncerta. Dodajmo kako je basist Elementala - Konrad Lovrenčić iz Slavonskog Broda u kojem se također građani susreću sa sličnom problematikom zagađenja kakva čeka, sad je već izgledno, čeka i Veliku Goricu i izvore pitke vode u Lomnici kojom se napaja Velika Gorica i čitav Novi Zagreb, s istim PAH spojevima. Očekujemo da nam se pridruže i "Brodske mame"-najavili su iz Inicijative dodavši kako će unatoč problemu asfaltne baze koji još nije riješen, u nedjelju naglasak biti na zabavi za djecu i na glazbi. Događaj možete pratiti i na facebook stranici OVDJE.