°C 23

Festival poduzetništva, obrta i OPG-a dolazi u Goricu

05.04.2017.

ivana

Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova pod imenom Moja poduzetna Hrvatska projekt je Styrije u Hrvatskoj čija druga sezona ubrzo počinje. Prvo ovogodišnje izdanje festivala zakazano je za 8. travnja u Ivanić-Gradu i Sisku, nakon čega slijede novi, a jedan od njih bit će u Velikoj Gorici 13. svibnja.

Riječ je o prodajno - izložbenih manifestacija namijenjenih domaćim poduzetnicima koji na tržištu, brojnim ekonomskim turbulencijama unatoč, opstaju zahvaljujući kreativnosti i upornosti. Prilika je to da se posjetitelji  upoznaju s izradom tradicionalnih suvenira, prirodne kozmetike, domaćih proizvoda i jela i način da se promoviraju mali poduzetnici i obrtnici.

U svakom od gradova u kojima se održavao festival, jedan od najpoznatijih hrvatskih majstora kuhinje Branko Ognjenović održao je kulinarske radionice i pripremio neki od hrvatskih specijaliteta, a tako će biti i u Gorici u sklopu ovog sajma. Sve ima i zabavni dio u kojem nastupaju Ivan Zak i Begini.

Ako želite predstaviti svoje proizvode i/ili usluge lokalnim ljubiteljima domaćih proizvoda, ispunite prijavnicu te u naslovu maila navedite lokaciju u kojoj biste htjeli izlagati.

Prijavnice se šalju na mail adresu: mojapoduzetnahrvatska@vecernji.net i zaprimaju se do popunjavanja kapaciteta. Na linkovima možete pronaći obrazac za prijavu te pravilnik za izlagače.

(izvor: Poslovni.hr)