°C 8

Gastro večer kod Babrige: Turopoljski pajcek na meniju

06.03.2018.

Ivana Crnković

U subotu, 10. ožujka, ponovno imate priliku okusiti turopoljskog pajceka na tanjuru. Bogatstvo okusa moderne i tradicionalne kuhinje očekuje vas u Bistrou Babriga od 19 sati.

Gastro večera pod nazivom "Turopoljska svinja". uključuje pet sljedova jela, a cijena po osobi je 150 kuna.

Na meniju je zaseka na brusketi s curryjem i dimljenim tofuom, zatim marinirani kotlet uvaljan u sezam s umakom od čikoša i domaćim lulekima, confit od svinjskog buta na kremi od boba s pikantnim orzotom i steak od svinjskog vrata na posteljici od graška prekriven slamicom od celera.

Za one nepopravljive sladokusce tu je i desert, zapečeni slatki štrukli s domaćom karamelom i sladoledom od vanilije

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme na broj 091 1546 657 ili osobno na adresi Josipovićeva 56, Velika Gorica. Kako je bilo na prvoj večeri s jelima od mesa turopoljske svinje pogledajte OVDJE.