°C 14

GKM: Aktivnostima okupili više od 450 ljudi

24.05.2018.

Petar Brnada

Od početka godine pa do kraja travnja Gorički klub mladih organizirao je više od 20 različitih aktivnosti na kojima je sudjelovalo više od 450 ljudi.

Među najposjećenijim aktivnostima nalaze se Spravišče escape room koje je okupilo 63 sudionika te vrlo zanimljiva predavanja Alana Petranovića o psihologiji serijskih ubojica, u sklopu niza predavanja pod nazivom Kvant znanosti, koje je posjetilo 45 ljudi i Irene Miline iz Octopus tatoo studija o body modificationu koje je okupilo 35 zainteresiranih građana.

Inače, najviše posjetitelja u Klub dolazi petkom na go radionice te debate, a održano je i 45 sati volonterskih instrukcija za učenike osnovnih i srednjih škola.

-Također bismo izdvojili 10. siječnja kada se više od 500 sugrađana upisalo u registar dobrovoljnih davatelja matičnih stanica zaklade Ana Rukavina u prostorima Goričkog kluba mladih- ponosno su istaknuli iz Kluba te dodali da su kao suorganizatori sudjelovali na 2. Turopoljskom Chill&Grill-u te su u ožujku pokrenuli i Savjetovalište za mlade u sklopu kojeg se mladi mogu javiti za pomoć u vezi svojih problema putem chata, maila ili doći na individualno savjetovanje.

Foto: Facebook Gorički klub mladih