°C 1

Godina dana prošla je od spektakularnog dočeka Vatrenima!

16.07.2019.

Romana Šimek

Prije točno godinu dana hrvatska je nogometna reprezentacija nastupila u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji u kojemu je izgubila sa 2-4 od Francuske, no usprkos tom porazu izabranici Zlatka Dalića ostvarili su najveći uspjeh u povijesti hrvatskog sporta, a koliko je taj rezultat značajan pokazao je i veličanstveni doček koji su priredili vjerni navijači. 

Procjenjuje se kako je Luku Modrića, Marija Mandžukića, Danijela Subašića i društvo dočekalo oko 550 000 ljudi. Igrači su se od Zračne luke Franje Tuđmana vozili satima, a horde navijača zaustavljale su ih na svakom uglu. Ulice su bile prepune, a na svakom koraku palile su se baklje. Evo kako je to izgledalo u Velikoj Gorici.

Galerija slika

Godina dana prošla je od spektakularnog dočeka Vatrenima! Godina dana prošla je od spektakularnog dočeka Vatrenima! Godina dana prošla je od spektakularnog dočeka Vatrenima! Godina dana prošla je od spektakularnog dočeka Vatrenima! Godina dana prošla je od spektakularnog dočeka Vatrenima! Godina dana prošla je od spektakularnog dočeka Vatrenima!