°C -4

Goričani uvjereni u pobjedu Vatrenih!

04.07.2018.

Maja Peranić

Nogometna euforija sve nas je obuzela, a brojni Velikogoričani uvjereni su kako Hrvatska reprezentacija može do finala Svjetskog nogometnog prvenstva. Pokazuju to i rezultati ankete na našem portalu koji su nakon pobjede nad Danskom još više porasli u korist naših Vatrenih.

Naime, 1. srpnja, uoči same utakmice, pobjedu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu prognoziralo je 243 naših čitatelja.

Dan nakon pobjede brojke u korist naših Vatrenih su rasle da bi današnji rezultati pokazali da je 346 čitatelja uvjereno u njihovu pobjedu. To je čak 65% ukupnog broja glasača naše ankete. Nakon Vatrenih, Goričani trenutno daju prednost Brazilu (46), Francuskoj (33), zatim Belgiji (26) dok je bilo i onih koji su prognozirali pobjedu Španjolske (16) i Njemačke (10) – reprezentacija koje su na iznenađenje mnogih ispale s natjecanja.

No Hrvatska je i dalje tu. Nogometno ludilo se nastavlja. Uz našu reprezentaciju četvrtfinale su izborile i Francuska, Urugvaj, Brazil, Belgija, Engleska, Švedska i Rusija. Nastavlja se i naša anketa koju smo malo "doradili" s obzirom na novosti koje je donijela osmina finala. Odgovorite koga vi vidite na tronu kao osvajača titule nogometnog prvaka svijeta.

(foto1:Hrvatska nogometna reprezentacija/facebook.com)