°C 1

" Grga Čvarak " ponovo pred goričkim mališanima

01.03.2018.

Redakcija

U nedjelju, 4.ožujka, velikogorički mališani imaju priliku još jednom pogledati dječju predstava „ Grga Čvarak“ u dvorani Gorica s početkom u 17 sati.

U predstavi Scene Gorica glume Ana Vilenica, Mateo Videk i Tomislav Krstanović.

Ovom predstavom nastoji se novim naraštajima djece usaditi određenu dozu empatije, tj. osjećaj za drugoga, i osvijestiti ih da, kada nekome prilaze, to čine s najboljim namjerama i da isto očekuju od drugih. Temeljni je cilj kazališnog Grge Čvarka optimizmom probuditi ono najbolje u svakome od nas i učiniti ovaj svijet ljepšim mjestom.

-U ovoj predstavi pokušat ćemo dati odgovor na desetljetnu zagonetku; zašto je Grga tako podvojen. A odgovor čuči zapravo u svima nama, nitko od nas nije crn ili bijel, samo što je kod našeg Grge to posebno izraženo. Postupci i emocije dolaze do izražaja i otvaraju mogućnost za razgovor o njima; kazališni razgovor, a onda, nadajmo se, i razgovor unutar obitelji ili razreda- priopćili su iz kazališta.

Cijena ulaznica za predstavu je 25 kuna.

Galerija slika

" Grga Čvarak " ponovo pred goričkim mališanima " Grga Čvarak " ponovo pred goričkim mališanima " Grga Čvarak " ponovo pred goričkim mališanima