°C 2

Izbjegnite putovanja i prometnu gužvu: POUVG organizira brze pripreme za maturu

26.02.2019.

Petar Brnada

Za sve velikogoričke maturante koji žele ponoviti naučeno gradivo i kvalitetno se pripremiti za nadolazeću državnu maturu, Pučko otvoreno učilište Velika Gorica organizira 'Brze pripreme za maturu'.

Stručni predavači s iskustvom rada na maturama s pripremama će započeti 4. svibnja, a kako su kazali iz POUVG-a, naglasak je na individualnom pristupu svakom polazniku, te na kvalitetnoj komunikaciji između predavača i učenika.

-Iskoristite ove temeljite i brze pripreme u vašem gradu, te zaboravite na putovanje i prometnu gužvu. Ovisno o izboru fakulteta i potrebnoj razini, možete se odlučiti za individualne predmete iz ponude POUVG. Brzo i uz malo truda, dođite do odličnih rezultata. Za sve prijave i upite obratite se Odjelu za obrazovanje, II. kat, pozivom na broj 01 6259 806 ili 098 316 419, a možete kontaktirati i mailom na obrazovanje@pouvg- poručuju iz POUVG-a.

Kako bi što lakše maturanti uskladili svoje obaveze i aktivnosti, brze pripreme prilagođene su rasporedu polaznika, pa će se poduke održavati svake subote i nedjelje u trajanju od četiri sata.

Više o pripremama, predmetima, broju sati te cijenama možete pročitati OVDJE.

Foto: POUVG