°C 14

Izložba kantautora: Besplatni kamp uz koncerte, glazbene dokumentarce i radionice

14.06.2018.

Petar Brnada

Šesto izdanje najvećeg europskog kantautorskog open-air festivala, Exposure Music Festivala, održat će se ovog petka i subote, 15.i 16. lipnja, na prostoru Rancha Kurilovec.

Na svojih specifičnih osam pozornica Exposure Music Festival, od milja nazvan Muzički Stonehenge, ugostit će kantautore iz deset zemalja svijeta, dok će se glazbeni program nastaviti do kasno uz noć uz nastupe popularnih sastava Nola i Lika Kolorado te after party uz glazbeni izbor Music-Box portala.

Uz glazbene radionice i bogat dnevni glazbeni program, novosti ove godine su projekcije glazbenih dokumentarnih filmova, a festival će u petak u 18 sati započeti upravo projekcijom filma “Još sam tu: Izgubljene godine Joaquina Phoenixa”.

Nakon projekcije, u 20:30 sati uslijedit će nastup kantautora; Anite Šunjić (BIH), Dave Mckendrya (IRE), Jamesa Walkera (UK), Anne Marie (SRB), ČudnoReĐa (HR), Astor Lajka (SRB), Speaking silences (DE) i Krasimira Purvanov (BG) dok će Lika Kolorado bend svoj koncert održati u 23 sata.

Festival se u subotu nastavlja već u 9 sati za kada su zakazani Coffe time & Glazbene radionice, a u 11 sati održat će se projekcija filma “Journey to Jah” (92').

U 13 sati bit će prikazan i film “Marley”, a na pozornicu će u 15 sati izaći bend Alive koji će vas zabavljati sve do 16 sati kada je na rasporedu četverosatna radionica Vunaonica, Udruge Čista pozitiva.

Duo Lilly Drumeva & Krasimir Purvanov svoj će koncert održati u 17:30 sati, a kantautor Stuart Neville (SCO) sat vremena kasnije.

Kantautori Mateja Škelja (HR), Dan Zelisko (ES), Lilly Drumeva (BG), Dominik Kukić (HR), Sabina Vostner (SLO), Coolio Jack (HR), Doug Andrews (USA) i Graeme Mark (IRE) veliki koncert će održati u 20:30 sati, a na pozornici će ih u 23 sata zamijeniti benda Nola.

Točno u ponoć uslijedit će Music-Box after party, a uz besplatan ulaz na festivalski program posjetiteljima je osiguran i besplatan kamp kako bi maksimalno uživali u ovom autentičnom glazbenom iskustvu, poručuju organizatori.