°C 9

Kino karte i na rate! Pučko otvoreno učilište uvelo kartično plaćanje

03.09.2019.

Romana Šimek

U današnjoj kulturi kupovanja kartice su uvelike zamijenile gotovinu i postale jedno od najčešćih načina plaćanja proizvoda i usluga. Kartično poslovanje sastavni je dio potrošačke kulture, a većini je ljudi, pogotovo onima naviknutima na napredne standarde, nezamislivo da bilo koju uslugu, ne mogu platiti kreditnom i debitnom karticom.

U korak s time, Pučko otvoreno učilište Velika Gorica uvelo je kartično poslovanje. Od sada svi korisnici mogu gotovo sve usluge Učilišta jednokratno plaćati putem debitnih i kreditnih kartica (osim American Express kartice).

Kino i kazališne ulaznice, knjige i časopise iz naše biblioteke „Albatros“, te ulaznice za koncerte i radionice koje se prodaju na blagajni Učilišta (Zagrebačka 37) možete kupovati putem debitnih kartica svih banaka, te kreditne Diners Club kartice.

-Vjerujemo kako će, uvođenjem kartičnog poslovanja naše usluge biti još dostupnije korisnicima. Ušteda vremena te sigurnost i jednostavnost naplate, sigurno će doprinijeti kvaliteti naših kulturnih i zabavnih programa, na zadovoljstvo postojećih i potencijalnih korisnika- kažu iz Pučkog otvorenog učilišta.

U slučaju neodržavanja programa zbog tehničkih poteškoća, ulaznice kupljene debitnim i kreditnim karticama moguće je zamijeniti isključivo za isti program (npr. kino ulaznicu za kino ulaznicu).