°C 9

Kobilić vas zove na još jedne ludo zabavne 'Seoske igre'

22.08.2019.

Petar Brnada

Povodom obilježavanja Dana Mjesnog odbora Kobilić, a uz pokroviteljstvo Grada Velike Gorice te uz sudjelovanje NK Vatrogasac, Vijeće MO, Udruge umirovljenika te DVD-a Kobilić, u istoimenom mjestu ove se nedjelje održavaju još jedne, uvijek popularne i ludo zabavne Seoske igre.

Kako kažu organizatori, ljetna zabava očekuje sve prisutne koji žele sudjelovati u igrama ili samo navijati za svoju ekipu.

-Ekipa se sastoji od maksimalno pet članova, bilo muških ili ženskih. Prijave se primaju najkasnije na dan održavanja do 10 sati, a za najvještije su osigurane interesantne nagrade- pojašnjavaju pravila domaćini te dodaju da će u neslužbenom dijelu natjecanja prirediti igre za najmlađe uz nagrade za najvještije.

Seoske igre po disciplinama startat će u 10 sati, kada će natjecatelji krenuti u žestoke okršaje u disciplinama nošenja jajeta na žlici, skoku u dalj, pretakalu, vožnji tačkama, bacanju kamena, trčanju u vreći, potezanju užeta, Bistričkom ringišpilu te trci parova.

-Za sve sudionike i navijače pripremamo besplatan grah s kobasicama. Po završetku sportskih natjecanja dodjela nagrada te nastavak druženja na otvorenom- poručuju organizatori!

Kako je bilo na prošlogodišnjim Seoskim igrama u Kobiliću pogledajte u videu.