°C 9

Krenule pripreme za Lovački bal koji slavi 15. obljetnicu

10.01.2017.

Nefertum IT

Tradicija druženja lovaca i prijatelja lova nastavlja se i ove godine na Lovačkom balu. Lovačko društvo "Srna" Velika Gorica organizira 15. Velikogorički lovački bal Turopolja, Posavine, Vukomeričkih gorica, Pokuplja i Vrhovja, koji će se održati 4. veljače, na novoj lokaciji, u restoranu Phoenix u Starom Čiču.

Tradicionalno okupljanje lovaca i prijatelja lova u Starom Čiču jedno je od najvećih u Hrvatskoj te je Velikogorički lovački bal poznat po dobroj atmosferi, pjesmi i plesu.

- Kao i svake godine pripremamo večeru i vino, crno i bijelo, u neograničenim količinama, bogatu nagradnu igru s glavnom nagradom lovačkom puškom, te ples srca s nagradama zlatnih sponzora: Servis i oružje Kavur, Zlatarnice Prahir, slastičarnice Mozart, Poljo-Prom Hrašće - poručuju lovci koji pozivaju sve prijatelje lova da im se pridruže u druženju.

Ove godine goste će zabavljati Vg Band uz voditelja programa Borivoja Zimonju. Karte za Velikogorički lovački bal se mogu nabaviti u restoranu Phoenix u Starom Čiću i Bistrou Babriga - Josipovićeva 56.