°C 14

Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa

12.06.2018.

Petar Brnada

Niti jako sunce i visoke temperature kojima smo svjedočili protekle subote nisu uspjeli spriječiti natjecatelje koji su se u Kučama okupili kako bi sudjelovali na 3. Kupu DVD-a Kuče i 2. Memorijalu Srećko Sambolek.

Na njima su se nadmetale dvije skupine natjecatelja; Kup je obuhvaćao djecu i mladež, a Memorijal seniore koji su svoje vatrogasne vještine pokazali na igralištu NK Turopoljca. U kategoriji djece od 6 do 12 godina među ženskim ekipama najbolje su bile djevojke iz DVD-a Ribnica, a u stopu ih prate DVD Kuče i DVD Vukovina.

Među 17 muških ekipa djece od 6 do 12 godina najbolji je bio DVD Velika Buna, a slijede ih DVD Kurilovec 2 i DVD Tugonica Podgrađe.

Među mladeži od 12 do 16 godina najspretnijom muškom ekipom pokazala se DVD Ostrna dok je na drugo mjesto zasjeo DVD Buševec, a na treće DVD Bubnjarci.

Što se tiče ženskih ekipa unutar iste natjecateljske kategorije prvo mjesto pripalo je DVD-u Kuče, a drugo DVD Bubnjarcima.

Na 2. Memorijalu Srećko Sambolek među odraslim A muškim sastavima prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Desno Trebarjevo, a na drugo mjesto zasjeo je DVD Sveti Križ Začretje. Treće mjesto osvojio je DVD Granešina.

Među A ženskim ekipama natjecali su se DVD Ribnica i DVD Hrašće od kojih se ekipa iz Ribnice pokazala vještijom. U B kategorijama natjecale su se samo dvije muške ekipe (DVD Ribnica i DVD Kuče) te jedna ženska ekipa DVD Kuče.

Galerija slika

Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa Kup DVD-a Kuče i Memorijal okupili veliki broj ekipa