°C 16

KZ "Ivan Filipović" zapjevao na kraju Goričkih večeri

19.06.2018.

Ivana Crnković

Goričke večeri- tradicionalna kulturna manifestacija koju POUVG organizira u suradnji s udrugama i drugim velikogoričkim organizacijama i ove godine okupili su Velikogoričane na raznim kulturnim događanjima, od koncerata i promocija do predstava i poezije.

Bogati Program Goričkih večeri završio je koncertom Komornog zbora Ivan Filipović pod nazivom „In festis Beatae Mariae Virginis“. Riječ je o koncertu posvećenom Blaženoj Djevici Mariji, a koji je ispunio crkvu Navještenja BDM 17. lipnja.

Sve u svemu , programom i odazivom publike na događanja organizatori su jako zadovoljni.

-I ove godine pokazalo se da publika voli događanja u prostoru atrija gdje smo ove godine preselili dječje predstave što se pokazalo kao pun pogodak. Uz predstave, bilo je puno događanja na otvorenom iako nas je u nekoliko navrata vrijeme zezalo, ali na to smo uvijek spremni. Program je posjetiteljima ponudio mješavinu svega, od izložba, promocija do glazbe i kazališta tako daje svatko mogao pronaći nešto za sebe-kazala je ravnateljica POU Velika Gorica Barbara Grđan-Odrčić.

-Ovim putem želim se zahvaliti svim udrugama koje su sudjelovale u programima, svim umjetnicima i ustanovama koje su se uključile jer zahvaljujući njima je program bio bogat raznovrstan, i kao takav je građanima omogućio uistinu lijepe Goričke večeri-zaključila je ravnateljica.