°C 22

Lady Gaga i Bradley Cooper od sutra u Kinu Gorica

10.10.2018.

Ivana Ćurić

U Kino Gorica sutra na veliko platno stiže Lady Gaga koja zajedno s Bradleyjem Cooperom tumači glavnu ulogu u klasičnoj priči iz 1937. godine. Za ljubitelje fantazije uz "Zvijezda je rođena" na programu je ovih dana i obiteljski film "Kuća magičnog sata".

"Zvijezda je rođena" autorsko je djelo Bradleyja Coopera koji ga je napisao prema priči iz 1937. godine, režirao, a u njemu glumi i pjeva. Radnja se vrti oko tragične ljubavi između iskusnog glazbenika na zalasku karijere i mladoj pjevačici u usponu. Ova glazbena drama obiluje originalnom glazbom koju je pisao sam Cooper, a sve su pjesme u filmu poznati dvojac je snimio uživo, a kako sve skupa izgleda i zvuči pogledajte u goričkom Kinu od 11. do 17. listopada u 20 sati (u nedjelju film počinje u 20:30).

Drugi film na programu Kina Gorica od četvrtka je "Kuća magičnog sata", obiteljski film, fantazija u kojoj glume Jack Black, Cate Blanchett i Owen Vaccaro.

Desetogodišnji Lewis Barnavelt počinje živjeti sa svojim ujakom u staroj i tajanstvenoj kući. U toj je kući prije njih živio bračni par koji je pokušao uništiti svijet. Neposredno prije smrti, izradili su sat koji je skriven unutar zidova, a svaki njegov otkucaj označava da je apokalipsa sve bliže…Obiteljski film pogledajte u 18 sati.