°C 28

Lea Brezar poručuje: Reci čega se bojiš i ostvari se

19.01.2019.

Ivana Ćurić

Upravo to autorica Lea Brezar poručuje u svojoj novoj knjizi koju će Velikogoričanima predstaviti u srijedu , 23. siječnja u Područnoj knjižnici Galženica s početkom u 18 sati.

Priručnik o traženju vlastite svrhe „Reci čega se bojiš i ostvari se“ govori o putovanju koje se događa u svakome od nas, no bombardirani raznim utjecajima koje nameće suvremeno društvo te nas uvjerava da se moramo ugurati u neki od ponuđenih kalupa, često nas odvlače u potpuno drugom smjeru. 

Autorica u svom stilu i bez dociranja iznosi poznate zakone života i predočava ih na razumljiv i jednostavan način kroz pregršt primjera te postavlja niz pitanja kojima će čitatelja navesti da preispita svoja uvjerenja i obrasce ponašanja.

Priručnik „Reci čega se bojiš i ostvari se“ podijeljen je na šest cjelina kojima autorica predočava putovanje do traženja vlastite svrhe: Reci čega se bojiš, Suočavanje, Odlučivanje, Učenje, Otpuštanje, Svrha.

-Stoga će ovaj priručnik biti jedan mali putokaz s praktičnim savjetima o traženju vlastite svrhe, o samoostvarenju, o vama i putu na kojem se ionako nalazite, samo ste trenutno opterećeni stvarima koje vam kradu energiju i miču bitno iz fokusa. Zato, pripremite bilježnicu, trebat će vam. Tražit ću od vas da postavite svoje formule za samoostvarenje jer znam da ih možete otkriti. Sada je to pitanje trenutka. Želim da promotrite tko to pobjeđuje u vašem životu, ljubav ili strah, te da zajedno pokušamo oživjeti prvo i pobijediti drugo-napisala je u zahvali u knjizi Lea Brezar.

Ova spisateljica koja, osim u iskusnom radu za perom, svoj profesionalan rad ostvaruje i kao direktorica marketinške agencije „Dhar media“ uvrštenu u top 100 agencija u Hrvatskoj.