°C 27

Legendarni „Johnny English“ ponovno na velikom platnu

20.09.2018.

Petar Brnada

Nakon mnoštva novih filmskih nastavaka koji su ovog ljeta preplavili kino platna, u Goricu je stigao još jedan novi naslov, treća epizoda popularne sage „Johnny English“ čijeg istoimenog junaka tumači legendarni Rowan Atkinson.

U trećem nastavku glavni junak, kojeg tumači nezamjenjivi Rowan Atkinson, vraća se kako bi još jednom spasio svijet. Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može osloniti samo na jednog čovjeka, umirovljenog Johnnyja Englisha.

Novi uzbudljivi nastavak u goričkom kinu možete pogledati već večeras od 20:15 sati, a film će se u istom terminu prikazivati i 22., 24. te 26. rujna. U nedjelju, 23. rujna, film možete pogledati u nešto kasnijem terminu, s početkom u 21 sat.

Slatka mala tajna

Večeras od 18 sati na goričko platno stiže još jedan novi filmski naslov, triler Slatka mala tajna, u kojemu glavne uloge tumače Anna Kendrick i Blake Lively.

Napet, a istovremeno glamurozan i duhoviti triler ispunjen prevratima i izdajama, tajnama i otkrivenjima, ljubavi i lojalnosti, ubojstvima i osvetom… Film prati mamu vlogericu Stephanie Ward (Anna Kendrick) i njenu najbolju prijateljicu, glamuroznu i prekrasnu, Emily Nelson (Blake Lively) koja jednog dana nestaje.

Film u terminu od 18 sati možete pogledati 20., 21., 22., 24. i 26. rujna, a 23. rujna u 18:30.