°C 17

Malom modnom revijom završio tečaj šivanja

13.07.2017.

ivana

U Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica završio je proljetni tečaj krojenja i šivanja uz malu modnu reviju na kojoj su polaznice pokazale što su naučile i što su same sašile.

Osnovni tečaj krojenja i šivanja uspješno je završilo šest polaznica koje su na posljednjem susretu na maloj modnoj reviji prikazale što su sve sašile. Pod budnim okom gospođe Višnje Vučin svakog tjedna sastajale su se i pomalo svladavale tehniku šivanja kako bi si same mogle izraditi željeni komad odjeće.

- Čestitamo im i priznajemo da, osim što imaju volju, da su zaista i talentirane. Gospođi Višnja Vučin, pod čijom su stručnom palicom polaznice naučile ovako lijepo šiti, zahvaljujemo na ugodnoj suradnji i strpljenju-poručili su iz Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

Galerija slika

Malom modnom revijom završio tečaj šivanja Malom modnom revijom završio tečaj šivanja Malom modnom revijom završio tečaj šivanja Malom modnom revijom završio tečaj šivanja Malom modnom revijom završio tečaj šivanja Malom modnom revijom završio tečaj šivanja