°C 4

Megablast osmi na Svjetskom prvenstvu u show danceu

28.11.2016.

Nefertum IT

Gorički plesni klub Megablast proteklog tjedna nastupio je na Svjetskom prvenstvu u show danceu u Njemačkoj gdje je u ukupnom poretku zauzeo osmo mjesto u kategoriji dječjih show dance malih grupa.

Natjecanje se održavalo od 21. do 26. studenog u Riesi po pravilima Internation Dance Organization (IDO) i Hrvatskog show dance saveza (HSDS). Katja Ćopić, Klara Bilać, Lana Ferjančić, Laura Sarić, Marija Tačković i Paula Herceg osvojile su osmo mjesto u kategoriji malih grupa dječjeg show dancea, a za ulazak u finale nedostajao im je tek jedan bod.

megablastriesa3.jpg

Iz kluba ističu kako su Lana Ferjančić i Laura Sarić uspjele doći do polufinala, a naposljetku su završile na 12. mjestu. Nastupila je pojedinačno među djecom Klara Bilać (30. mjesto), a među juniorkama Nika Lučan Grgić bila je 29.

00megablastriesa1.jpg

-Sve točke s kojima smo nastupali bit će moguće vidjeti na božićnoj produkciji Plesnog kluba Megablast koja će se održati 18. prosinca u 19 sati u dvorani Srednjih škola. Produkcija će ujedno biti humanitarna akcija za pomoć djeci Doma za odgoj djece i mladeži Zagreb-najavili su iz kluba.