°C 4

Mičevčani uživali u večeri posvećenoj turopoljskom dijalektu

06.11.2018.

Ivana Ćurić

U Hrvatskom domu u Mičevcu protekle nedjelje odzvanjala je domača reč u pjesmi, govoru i druženju povodom 25. po redu Turopolske večeri u organizaciji velikogoričkog ogranka Matice hrvatske.

Domaćin je ovog puta bilo Kulturno-umjetničko društvo Mičevec čiji su članovi nastupili u programu ove večeri posvećenoj očuvanju turopoljskog govora.

Na pozornici u punom domu nastupili su i članovi Hrvatskog pjevačkog društva Kučani, KUD Orač iz Male Mlake, Stari pajdaši, KUD Sveta Ana iz Odranskog Obreža, Kulturno-umjetničko društvo Čiče sa svojom najmlađom sekcijom, Etno udruga Kurilovec i KUD Vrhovje.

 

(foto: KUD Mičevec)

Galerija slika

Mičevčani uživali u večeri posvećenoj turopoljskom dijalektu Mičevčani uživali u večeri posvećenoj turopoljskom dijalektu Mičevčani uživali u večeri posvećenoj turopoljskom dijalektu Mičevčani uživali u večeri posvećenoj turopoljskom dijalektu Mičevčani uživali u večeri posvećenoj turopoljskom dijalektu Mičevčani uživali u večeri posvećenoj turopoljskom dijalektu Mičevčani uživali u večeri posvećenoj turopoljskom dijalektu Mičevčani uživali u večeri posvećenoj turopoljskom dijalektu Mičevčani uživali u večeri posvećenoj turopoljskom dijalektu