°C 28

Miriše na Gastro Turopolja: Tko će pripremiti najbolju kotlovinu?

20.09.2017.

ivana

Službeno je počelo odbrojavanje do najveće gastronomske manifestacije u Velikoj Gorici, a to je Gastro Turopolja koji će se u centru grada održati 15. listopada

I ove godine na 16. Gastru Turopolja okupit će se brojni gorički gastro majstori kao i oni iz drugih dijelova Hrvatske te će građanima predstaviti i ponuditi najbolje od svojih specijaliteta.

-Osim ugostitelja priliku da "zamaste prste" i pritom se dobre zabave imaju i svi kuhari amateri, te oni željni dobrog druženja i fine hrane. Turistička zajednica Velike Gorice ovim putem poziva sve udruge i organizacije da se i ove godine prijave na natjecanje u spravljanju najbolje turopoljske kotlovine. Čiji će se kotao najviše krčkati, čija će kotlovina biti najukusnija odabrat će stručni žiri, a sve što trebate, za početak, je popuniti prijavnicu i poslati je na našu adresu-pozivaju iz Turističke zajednice Grada Velike Gorice.

Organizatori će se pobrinuti da imate radni stol s klupom, donaciju za kupnju začina i povrća, kruh, plastične tanjure i pribor za jelo, potrebnu dokumentaciju za inspekciju kao i deset bonova za konzumaciju za članove ekipe.

Prijave se zaprimaju do 6. listopada na e-mail: tzvg@tzvg.hr ili putem faksa na broj: 6222 387.

Glavni i odgovorni kuhari su Turistička zajednica i Udruženje obrtnika Velike Gorice, a sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 01 6221 666.