°C 2

Miss Hrvatske: Među županijskim finalisticama nijedna Goričanka

01.03.2018.

Ivana Crnković

Za devet dana slijedi prvi od županijskih izbora Miss Hrvatske koji će održati u Dugom Selu. Za laskavu titulu iz Zagrebačke županije natječe se devet finalistica odabranih na tri castinga, a među njima nema natjecateljica iz Velike Gorice.

Tri finalistice dolaze iz Vrbovca, dvije iz Jastrebarskog, a po jedna iz Zagreba, Samobora, Dugog Sela i Gornje Grede. Kome će aktualna Miss Zagrebačke županije Marija Vujević predati krunu saznat ćemo 10. ožujka.Natjecateljice Miss Zagrebačke županije su: Maja Kos- Vrbovec, Monika Goreta- Vrbovec, Anja Pisačić- Vrbovec, Marijana Danonić- Gornja Greda, Ana Marija Srančerić- Dugo Selo
Mateja Gadžić- Zagreb, Karla Pintur- Jastrebarsko, Lucija Sladić- Jastrebarsko i Jasmina Šujster- Samobor.

Županijski izbor za Miss Hrvatske imat će svoje finale u Kleti Bunčić 10. ožujka u 20 sati.

-Miss Zagrebačke županije ima i humanitarni karakter. Direkcija Miss Hrvatske u suradnji s Gradom Dugo Selo i gradonačelnikom Nenadom Panianom odlučila je pomoći dječaku Patriku koji boluje od cerebralne paralize. Kupnjom ulaznica i vi možete pomoći Patriku kako bi zajedno skupili sredstva za njegovu rehabilitaciju. Sve o kupovini karata možete saznati u Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selo i Gradu Dugo Selo-priopćili su organizatori.