°C 13

Muškarci o ženama i njihovom odnosu u novoj predstavi

07.11.2017.

ivana

U ponedjeljak, 13. studenog, u 20 sati u dvorani Gorica poznata glumačka ekipa dat će muške odgovore na vječnu temu muško-ženskih odnosa.

Goran Grgić, Boris Svrtan, Filip Detelić/Andrej Dojkić i Amar Bukvić/Živko Anočić kao postava Teatromana donose odgovor na također popularnu predstavu 5žena.com

Glumci-muškarci dat će ovom predstavom odgovor ženama i progovorit će o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjem prema njima. Igrajući "Muškarce.hr" temeljene na brojnim stereotipima, glumci će hrabro prokazati licemjerje u svakodnevnom i sveopćem propagiranju brisanja razlika između muškaraca i žena.

-Za muškarce u našoj predstavi žene su poželjne i kad izazivaju osjećaje neugode, a još više, kad za posljedicu imaju osjećaj ugode. Braneći se od stereotipa o muškarcima, glumci će svoje komplekse braniti obrambenim mehanizmima racionalizacije i projekcije (na žene, naravno). Stereotipe kao teme predstave nije potrebno nabrajati, dovoljno je reći da će ih većina biti pokazana u predstavi. Od "Muškaraca.hr" gledatelji će dobiti upravo ono što očekuju: večernji bijeg od svakodnevnih problema, opuštanje, smijeh i vrhunsku kazališnu zabavu-poručuju organizatori.

Cijena ulaznice iznosi 50,00 kn, a informacije i rezervacije moguće su na 01 6259 800