°C 7

Na „mali“ Uskrs 21. Smotra kazališnih amatera

29.03.2018.

Redakcija

OSS Buševec u suradnji s POU Velika Gorica i pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije organizira 21. SKAZŽ- Smotru kazališnih amatera Zagrebačke županije.

Kako kažu iz Ogranka, na rasporedu će se naći za svakoga ponešto, od lutkarskih predstava i baleta do predstava za sve generacije, a koje će se u Domu kulture Buševec izvoditi 7. i 8 travnja te u POUVG-u 8. travnja.

Smotru u subotu, 7. travnja, u Buševcu otvara kazališni sastav PAX- Amaterskog kazališta POU Samobor koji će od 17 do 18:30 sati izvesti predstavu Geštalt plac, a od 19 do 20:30 predstavu Svoga tela gospodar izvodit će domaći glumački sastav OSS-a Buševec.

U nedjelju 8. travnja u POUVG-u, od 11 do 12 sati, možete pogledati balet Čarobna škrinja u izvedbi Baletnog studija Jastrebarsko, a istoga dana u Domu kulture Buševec imate priliku pogledati čitav niz lutkarskih predstava te predstava za djecu i mlade koje će izvoditi Gradsko kazalište Jastrebarsko, Amatersko kazalište Josip Badalić Križ, Zelinsko amatersko kazalište ZAMKA, Kazališna amaterska družina POU Vrbovec te Zaprešićko kazalište za djecu i mlade.

Organizatori vas pozivaju da odaberete svoju predstavu, rezervirate vrijeme te dođete i svojim pljeskom nagradite kazališne amatere.

Foto: Facebook OSS Buševec