°C 17

Nakon povijesnog uspjeha Vatrenih Goričani ne mijenjaju navike

10.08.2018.

Ivana Ćurić

Nogometna euforija već je iza nas, ostalo nam je dugo toplo ljeto i povijesni uspjeh Hrvatske nogometne reprezentacije, pa je došlo i vrijeme za promjenu ankete na našoj stranici.

U posljednjoj anketi htjeli smo saznati hoćete li više pratiti uživo Vatrene na utakmicama nakon povijesnog uspjeha. Većina Velikogoričana unatoč euforičnom navijanju tijekom puta do finala, nogometaše će bodriti samo iz udobnosti svoje fotelje, njih 59,1 posto potvrdilo je kako će utakmice gledati samo na malim ekranima.

Da će Vatrene ubuduće češće pratiti na domaćim utakmicama izjasnilo se 17 posto anketiranih. Jednako često ili rijetko kao do sada utakmice će posjećivati 15,6 posto čitatelja, a njih 8,3 posto izjasnilo kako će najmlađe članove svoje obitelji barem jednom odvesti da uživo vide drugu najbolju nogometnu momčad na svijetu.

U iščekivanju gradskog bazena kao prvog uređenog kupališta zanima nas tražite li osvježenje još uvijek na goričkim jezerima, na kojem jezeru posebno, ili možda na Kupi. Anketno pitanje nalazi se na naslovnici VGdanas portala.