°C 3

Naučite kako se pravilno hraniti

04.04.2018.

Redakcija

Ako imate problem s prekomjernom težinom, želite izgubiti suvišne kilograme ili ne znate kako promijeniti trenutne navike i zdravo se hraniti te trebate poticaj za fizičku aktivnost tada bi radionica o zdravoj prehrani koju organizira POUVG mogla biti pravo rješenje za vas.

Radionicu će voditi Hrvojka Becker, inženjerka prehrambene tehnologije, nutricionistica te konzultantica za pravilnu prehranu i urednica portala www.zdravaprehrana.info, a program radionice uključuje teorijski dio, to jest predavanja, praktični dio- izradu jelovnika te mjerenje.

-Becker se zalaže se za individualan pristup koji obuhvaća antropometrijsku analizu tijela te postepen gubitak težine uz pravilnu prehranu u kombinaciji s tjelovježbom. Na radionicama govori o uzrocima i posljedicama prekomjerne težine. Objašnjava kako najbolje kombinirati namirnice i time utjecati na poboljšanje zdravlja, kako izbalansirati prehranu i daje rješenja kako uskladiti ubrzani tempo života i zdravu prehranu- naveli su organizatori te dodali da savjetuje kako se pokrenuti na fizičku aktivnost, izbjeći marketinške trikove pri kupnji namirnica i kako potaknuti djecu da se kvalitetnije hrane.

Voditeljica će govoriti i o detoks programu, koji se ne odnosi isključivo na konzumiranje zdravih sokova već daje smjernice za održavanje jednostavnog životnog detoksa.

Prva radionica u trajanju od tri sata održat će se u petak, 6. travnja, s početkom u 18 sati u Pučkom otvorenom učilištu.

Cijena jedne radionice iznosi 70 kuna, a prijaviti se možete na tel.: 01/ 6259 806 ili na mob. 098 316 419.

Foto: POUVG