°C 23

Organizirajte prostor, stvari i vrijeme u tri koraka

04.04.2017.

ivana

Da biste se osjećali zadovoljno i imali volje i vremena za ono što volite, prostor u kojem živite mora služiti Vama, a ne obratno. Namještaj u prostorijama, stvari po ormarima, policama ili u računalu jako je korisno dobro organizirati. Time oslobađate svoje vrijeme i volju upravo za one aktivnosti u kojima biste rado uživali, ali nikako ne uspijevate.

Upravo u tome pomoći će vam profesionalna organizatorica Tamara Kajar. Na vama je samo da dođete u četvrtak, 6. travnja, od 18,00 sati u Knjižnici Galženica saznajte što je točno organiziranost, a što profesionalno organiziranje, odakle se i kako početi organizirati, zašto (ne)organiziranost nije isto što i (ne)urednost te još mnogo toga. Poslušajte kratko predavanje, a onda u razgovoru s profesionalnom organizatoricom otkrijte odgovore na sva svoja pitanja.

SLAGALICA je metoda otkrivanja i eliminiranja nepotrebnih stvari koje zauzimaju Vaš dragocjeni životni/radni prostor te vještina određivanja Vama prikladnog mjesta za pametno pohranjivanje svega što je preostalo. To je usluga profesionalnog organiziranja koja Vam pomaže da se prisjetite onoga što zapravo znate, ali ne stižete promisliti i realizirati.