°C 28

Pat i Mat na velikom platnu kina Gorice

06.10.2017.

ivana

Najslavniji animirani majstori za popravke i nerazdvojni prijatelji više od 40 godina, stigli su u Kino Gorica, kao i ZF triler "Blade runner 2049".

Do srijede, 11. listopada, u goričkom kinu uživajte uz najpoznatije majstore koji će zabaviti najmlađe Velikogoričane kao što su godinama ranije nasmijavali i njihove roditelje. Otkad su 1976. predstavljeni javnost likovi dvojice nespretnih majstora Pata i Mata ('A je to'), postali su dijelom televizijske povijesti u čitavom svijetu. Na 40 obljetnicu nastanka popularne animirane serije dobili su svoje mjesto i na velikom platnu, a kako to izgleda pogledajte u 18 sati.

U 20 sati počinje ZF triler u 3D verziji u kojem glavne uloge tumače Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto i Robin Wright. Trideset godina nakon događaja iz prvog filma, novi istrebljivač, losanđeleski policajac K pronalazi dugo skrivenu tajnu koja ima potencijala ono malo ljudskog društva što je preostalo baciti u potpuni kaos. Njegovo otkriće odvest će ga u potragu za Rickom Deckardom, bivšim istrebljivačem koji je nestao prije trideset godina…