°C 0

Počele prijave za 109. Turopoljski fašnik

10.01.2018.

ivana

Nakon kratkog odmora od božićno-novogodišnjih blagdana, uskačemo ravno u najluđe razdoblje i nastavljamo godinu s Turopoljskim fašnikom! Velika Gorica dočekuje spremna originalne maske, vesele fašničke šale i druženje s dragim prijateljima i gostima.

Prije nego li službeno bude proglašena Fašnička Republika maskote Pajcek, Luk i Žir pozivaju sve zainteresirane da se prijave na Veliku fašničku povorku koja će proći našim gradom u subotu 10. veljače ili na Mali fašnik koji će se održati 11. veljače u fašničkom šatoru u Parku. dr. Franje Tuđmana. Pred vratima je 109. Turopoljski fašnik, a prijave su već počele.

Za sudjelovanje je potrebno popuniti prijavnicu za VELIKI ili MALI FAŠNIK i poslati na e mail: tzvg@tzvg.hr ili faxom na broj 01 3458 462.

-I ove godine vas čekaju bogate nagrade, ali što je još važnije i odlična zabava-poručili su iz Turističke zajednice Velika Gorica.

Prošle godine pobjedu je odnijela Fašnička udruga Žir iz Ribnice, a kako je bilo možete se prisjetiti u našoj fotogaleriji.

 

(Ivana Crnković)