°C 7

Počele prijave za vatrogasni dan u Kučama

17.05.2018.

Petar Brnada

U Kučama će se početkom lipnja i ove godine održati dva vatrogasna natjecanja, 3. Kup DVD-a Kuče i 2. Memorijal Srećko Sambolek, na koje se možete prijaviti već danas.

Riječ je o dvije kategorije natjecatelja, Kup obuhvaća djecu i mladež, a Memorijal seniore koji će svoje vatrogasne vještine pokazati na igralištu NK Turopoljca u subotu 9. lipnja.

U dječjoj kategoriji mogu sudjelovati dječaci i djevojčice od 6-12 godina, u kategoriji mladeži djeca od 12 do 16 godina, a prijava će se održati od 9 do 10 sati.

Što se tiče Memorijala, prijava ekipa seniora zakazana je za 15 sati nakon čega započinje natjecanje, a kategorije natjecatelja podijeljene su na ženske A i B, te na muške A i B.

-Opremu za natjecanje po kategorijama osigurava organizator, osim kompletne osobne opreme, a na natjecanju će se izvoditi dvije vježbe prema pravilniku HVZ-a, bez štafetne utrke- poručili su iz DVD-a Kuče.

Za prva tri mjesta osigurani su pehari i medalje, a svi sudionici dobit će zahvalnice za sudjelovanje na natjecanju.

Za nastup u Kupu potrebno je uplatiti kotizaciju za djecu i mladež u iznosu od 200 kuna po ekipi, čime se osiguravaju obrok i sokovi za sve deseteročlane ekipe.

Organizatori poručuju da kotizacije možete uplatiti virmanom na račun HR2023600001101488069 ili gotovinom na dan natjecanja na blagajni DVD-a Kuče.

Za 2. Memorijal Srećko Sambolek kotizacije nema, a jelo i piće moći ćete nabaviti, kako organizatori kažu, po popularnim cijenama te vas mole da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 7. lipnja i to tajnici Marini Jakovljević (098 983 5245), predsjedniku Krunoslavu Milatoviću (091 6232 409) ili na e-mail info@dvdkuce.hr.

Nakon završetka natjecanja i proglašenja pobjednika za sve sudionike uslijedit će dobar provod i druženje uz grupu Slatki snovi, najavili su iz Kuča!