°C 28

Povežite se ovog Božića uz Adventski sanduk knjiga

11.12.2018.

Petar Brnada

Želite li s nekime podijelite odličnu knjigu koju ste upravo pročitali, ili sami želite preporuku za dobro štivo, pronađite odgovor na oboje uz Adventski sanduk knjiga u Područnoj knjižnici Galženica.

Od 10. do 31. prosinca u prostorijama Knjižnice Galženica očekuje vas Adventski sanduk knjiga u koji možete zaviriti svaki dan. U njemu možete ostaviti knjigu i poruku za drugog čitatelja, ili pronaći štivo kojim ćete kratiti božićne praznike.

-Imate li dobru knjigu koju ste pročitali/iščitali i želite da ju i drugi pročitaju i osjete dobrobit kvalitetnog štiva? Želite dijeliti korisne informacije i mudrost iz knjiga? Pridružite se našoj akciji u mjesecu čarobnog i nezaboravnog darivanja, donesite knjigu u Knjižnicu Galženicu, ostavite ju u Adventskom sanduku knjiga i uzmite za sebe neku drugu koju je netko na isti način ostavio! Možete u knjizi ostaviti listić s porukom ili kontaktom pa je moguće da se ostvare nova poznanstva i prijateljstva pa čak i ljubavi, temeljene na istim afinitetima-poručuju iz Područne knjižnice Galženica te dodaju neka ovo bude savršen prosinac uz božićno povezivanje!