°C -4

Poznati "naj" sudionici Gastro biciklijade

14.05.2018.

Petar Brnada

Na Gastro-etno biciklijadi koja je u nedjelju okupila više od 600 biciklista dodijeljene su nagrade za najstariju sudionicu, najmlađu sudionicu, za „Miss biciklijade“ te za najspretnijeg biciklistu na poligonu.

Najstarija sudionica biciklijade dugačke 24 kilometra bila je Ljuba Postić koja će uskoro proslaviti 90. rođendan dok će najmlađa sudionica, Marta Krkanić, tek napuniti dvije godine.

Mladi biciklist Dženis Tašaković pokazao se najs(p)retnijim na poligonu te tako za nagradu dobio dječji bicikl,donaciju frireskog salona "GM", a za najzgodniju i „Miss biciklijade“ izabrana je Ivana Đurašić.

-Vidljivo je da Etno naselje Novo Čiče ima svoju svrhu i da se sve više koristi za društvena zbivanja. Zahvaljujem prijateljima, roditeljima i članovima društva jer sve ovo bez njih ne bi bilo moguće. Nadamo se da će i mjerodavne institucije prepoznati mogućnost što se sve može realizirati u Etno naselju Novo Čiče i koliko radimo na promidžbi Turopolja- još jedanput je istaknuo jedan od organizatora ove lijepe priče, Stipo Duvnjak.

 

(foto: KUD Čiče)

Galerija slika

Poznati "naj" sudionici Gastro biciklijade Poznati "naj" sudionici Gastro biciklijade Poznati "naj" sudionici Gastro biciklijade Poznati "naj" sudionici Gastro biciklijade Poznati "naj" sudionici Gastro biciklijade Poznati "naj" sudionici Gastro biciklijade Poznati "naj" sudionici Gastro biciklijade Poznati "naj" sudionici Gastro biciklijade Poznati "naj" sudionici Gastro biciklijade