°C -3

Pravila igre: "Imali smo tremu pred goričkom publikom"

12.06.2018.

Petar Brnada

Samo dan nakon izlaska njihovog novog albuma pod nazivom „Kako nam stvari stoje“ popularni bend Pravila igre održao je veliki koncert u Parku Dr. Franje Tuđmana.

-Uzbuđeni smo, ponosni i sretni. Godinu dana stvarali smo pjesme za album “Kako nam stvari stoje” i neopisiva je sreća podijeliti ih s vama-  poručili su iz benda te priznali da su prilikom izlaska na pozornicu imali tremu.

Naime, protekle subote izašao je njihov drugi studijski album, a bend je tim povodom u Menart Multimedijalnoj knjižari u Avenue Mallu, održao akustičnu svirku nakon koje su se družili s fanovima i potpisivali prve primjerke novog albuma.

Kako kažu, na albumu "Kako nam stvari stoje” radila je već provjerena ekipa. Autorski tim isti je kao i na svim pjesmama benda do sad i dečki se vode onom starom “Tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati.” Tekstove i glazbu radili su Sonja i Miro Buljan, tako da možete očekivati prepoznatljiv zvuk i stil koji njeguju od samih početaka, ali u malo modernijim aranžmanima.

-Produkcijski smo na ovom albumu malo moderniji i idemo ukorak s vremenom, a potrudili smo se i da novi album prati novi imidž benda. Nadamo se da će svi koji kupe album uživati u novim pjesama barem onoliko koliko smo mi uživali stvarajući ih- rekli su iz benda.

Dečki su nedavno objavili spot za aktualni singl „Ime ljubavi“ koji je snimljen u Fun parku Biograd.

-Snimati spot u zabavnom parku bio je neopisiv užitak. Vjerujem da će ekranizacija pjesme kroz ovakav spot  još snažnije prenijeti emociju pjesme do publike. U ovom spotu smo najmanje glumili, a najviše uživali. Definitivno naše najzabavnije snimanje do sada– rekao je pjevač benda Ivan Penezić.

Foto: Dinko Bazulić