°C 1

Predstavljanje knjige Ivice Šipušića 'Tako je govorila ljubav'

12.02.2019.

Romana Šimek

Gradskoj knjižnici Velika Gorica na Dan zaljubljenih, 14. veljače, organizira se predstavljanje knjige "Tako je govorila ljubav", autora Ivice Šipušića.

Knjiga je to lirskih zapisa duhovne tematike, osmišljena kao
 niz meditativnih razmišljanja, koja svakim novim čitanjem dobiva i neki novi, dublji smisao, što je čini idealnom za čitanje iz dana u dan. 

Inspiriran vlastitim iskustvom, kao i pisanjem američkog autora Og Mandina, Ivica Šipušić želi pomoći ljudima da steknu motivaciju i nadahnuće potrebne kako bi promijenili ono loše u svojim životima i krenuli putem ljubavi. Prije svega ljubavi prema sebi i darovima koji su im tako nesebično podijeljeni. Shvatiti vlastitu vrijednost i posebnost u svijetu gdje su svi isti i prenijeti to drugima kako bi živjeli kvalitetnije, posvećenije i ispunjenije živote, misija je ove knjižice. 

 

„Radost sam i sreća. Osmisli svaki svoj dan ljubavlju. Budi ljubav gdje god se nalaziš. Iskaži svoju ljubav u poslu. Iskaži svoju ljubav u svakodnevnim aktivnostima. Tako povećavaš svoju vrijednost u ovom svijetu koji je izgubio istinske vrijednosti. Daješ smisao svakom svom djelu. Živi s lakoćom. Pokaži svoje istinske vrijednosti. Želim te u budnosti moje ljubavi. Tu sam. Uz tebe.“

Predstavljanje knjige održat će se u središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37, s početkom u 19.00 sati.