°C -2

Prepoznajte stvarne potrebe svoga uma

07.01.2018.

ivana

U utorak u 19 sati u Gradskoj vijećnici saznajte više o tome kako uštedjeti vrijeme i energiju i postići mir u svakodnevnom životu.

Novo predavanje u POUVG-u pod nazivom "Umijeće življenja:Alati za uštedu vremena i energije" donosi Sandra Slovenc Vojvodić.

 -Doživjeti mir i užitak u umu za većinu ljudi danas se čini nemogućim ili teško ostvarivim poduhvatom. Na predavanju će biti riječi o tome kako prepoznati stvarne potrebe uma poput trenutaka tišine i dubokog mira...-stoji u pozivu na predavanje koje je besplatno.

Profesija magistre farmacije omogućuje Sandri Slovenc Vojvodić da svoje profesionalno znanje o cjelovitom zdravlju upotpunjuje duhovnim istinama i novim razumijevanjem. Poseban predmet njenog interesa je ponovno otkrivanje naše izvorne prirode mira te utjecaj koji ova svjesnost ostavlja na život zdravlja i sklada. Sandra koordinira radom Centra za duhovni razvoj u Zagrebu gdje više od 15 godina poučava meditaciju, tečajeve pozitivnog mišljenja, sudjeluje na tribinama te vodi radionice.