°C 17

Raspjevani Srpanjski susreti u Ščitarjevu

02.07.2018.

Ivana Ćurić

Jaka kiša, vjetar i grmljavina koja je pogodila goričko područje u subotu popodne smirila se na vrijeme da Srpanjski susreti u Ščitarjevu počnu kako je predviđeno, veselo i raspjevano u centru naselja.

Po 13. put KUD Ščitarjevo je, pred sam smiraj društvenih događanja u gradu i oko njega uoči dugog toplog ljeta, bio domaćin Srpanjski susreta koji su i ove godine okupili folkloraše iz Hrvatske i inozemstva.

Publika okupljena u velikom šatoru pljeskom je pratila folklorne nastupe domaćina i njihovih gostiju: KUD-a Potočanka, KUD-a Krenica, MKD-a Ohridski biseri, KUD-a Slavko Kolar te KUD-a Stari grad i Rodna gruda. Uz brojen posjetitelje folkloraše su dolaskom podržali i zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec te predsjednik MO Ščitarjevo Stjepan Zagorac.

Subotnje kasno poslijepodne proteklo je uz pjesmu i ples, ali i gulaš kojeg su domaćini pripremili za goste, a sve se nastavilo uz živu muziku i ples.

 

(foto:Facebook)

Galerija slika

Raspjevani Srpanjski susreti u Ščitarjevu Raspjevani Srpanjski susreti u Ščitarjevu Raspjevani Srpanjski susreti u Ščitarjevu Raspjevani Srpanjski susreti u Ščitarjevu Raspjevani Srpanjski susreti u Ščitarjevu Raspjevani Srpanjski susreti u Ščitarjevu Raspjevani Srpanjski susreti u Ščitarjevu Raspjevani Srpanjski susreti u Ščitarjevu Raspjevani Srpanjski susreti u Ščitarjevu