°C 29

Ringe ringe raja i Nemilosrdni plišanci stižu u goričko kino

28.08.2018.

Petar Brnada

U goričko kino ovog četvrtka stiže novi animirani i sinkronizirani film za djecu pod naslovom „Ringe, ringe raja“.

Ovo djelo redatelja Christophera Jenkinsa prati guska Penga koji je umišljeni neženja, kojeg ne zanima tradicija njegove vrste, ni obiteljske vrijednosti, a djeca su mu toliko odbojna da čak ne želi predvoditi jato mladih u skoroj selidbi na jug.

Peng voli svoju slobodu i vrijeme provodi izvodeći lude letačke akrobacije sve dok jednog dana ne doživi nezgodu i padne u jato pačića. Tada ozlijeđenog krila i ponosa u toplije krajeve mora krenuti pješice i to s pačićima…

Ovaj izrazito zanimljiv animirani film sa svojim klincima možete pogledati od četvrtka, 30. kolovoza, pa sve do nedjelje, 2. rujna, s početkom u 19 sati.

Od četvrtka u kinu možete pogledati i film Nemilosrdni plišanci koji je opisan kao sigurno najluđi film godine.

Radnja ove komedije/akcije smještena je u kriminalno podzemlje Los Angelesa u kojem lutke i ljudi žive zajedno, ali lutke se smatraju građanima drugog reda.

Posrnuli bivši policajac i poročni privatni detektiv, Phil Phillips (lutka), odlučan je u otkrivanju serijskog ubojice koji je ubio njegovog brata, a sada ubija članova popularne serije iz ‘80-ih godina. Kako bi riješio slučaj, udružuje se s detektivkom Edwards, svojom bivšom partnericom koju ne podnosi.

Film se također prikazuje od četvrtka do nedjelje, s početkom u 21 sat.