°C 28

Sezona mandarina uspješno privedena kraju

30.12.2016.

Nefertum IT

Ovih dana iz sunčanih Ploča na našu je adresu stigao mail Neretvanskog zlata; tri OPG-a iz Komina koji su uspješno kraju priveli još jednu sezonu mandarina u sklopu koje su kroz Put mandarina svakog vikenda agrume dovozili i do našeg grada. Pismo zahvale prenosimo u cijelosti.

neretva velika.jpg 

„Ovim putem želimo Vam svima zahvaliti što ste se družili s nama dva i pol mjeseca, hvala Vam svima koji ste dolazili do nas i što ste kupovali naše voće. Znajte da ste svakom kupnjom pomogli tri mala OPG-a iz Komina. Pomogli ste tri mlade obitelji koje se bave poljoprivredom i od toga žive. Veliko hvala cijeloj redakciji portala Vgdanas koji su prepoznali naš rad i koji su nas najavljivali cijelo vrijeme.
Također, hvala i benzinskoj postaji Petrol i djelatnicima koji su nam izašli u susret i omogućili da dolazimo na tu benzinsku. Veliko hvala svima Vama, jer da Vi niste prihvatili nas onda ne bi imalo smisla dolaziti.

Posebno hvala kupcima koji su nas svaki vikend čekali, našim stalnim mušterijama koje su svaki petak kupovali naše voće. Ako je bilo nekih propusta tijekom sezone, nemojte nam zamjeriti. Nekad jednostavno ne ovisite o sebi i puno faktora utječe što malo kasnite, što niste na istom mjestu uvijek itd. Sve u svemu, možemo reći da smo sezonu uspješno priveli kraju zahvaljujući Vama.

Još jednom, veliko Vam hvala!“