°C 8

Snježni spust okuplja sve više poklonika

05.03.2018.

Ivana Crnković

Koliko mali i veliki mogu uživati u snijegu moglo se vidjeti na 4. Snježnom spustu koji je u Ogulincu okupio dvjestotinjak posjetitelja, što natjecatelja, što publike.

Udruga Moj Buševec kroz svaku manifestaciju pokazuje kako iz godine u godinu nastoje biti sve bolji organizatori i pružiti posjetiteljima dobru ponudu i zabavu. Tako je bilo i na 4. Snježnom spustu koji se jučer prijepodne održao na Kokinom brdu. U natjecanju po dobnim uzrastima okušalo se 70 natjecatelja, neki na skijama, neki na sanjkama ili podlogama za spuštanje. Smijeha i snježnih radosti nije nedostajalo, a kako je bilo pogledajte u fotogaleriji.

 

 

(foto: Lovro Sinjeri/Moj Buševec)

Galerija slika

Snježni spust okuplja sve više poklonika Snježni spust okuplja sve više poklonika Snježni spust okuplja sve više poklonika Snježni spust okuplja sve više poklonika Snježni spust okuplja sve više poklonika Snježni spust okuplja sve više poklonika Snježni spust okuplja sve više poklonika Snježni spust okuplja sve više poklonika Snježni spust okuplja sve više poklonika Snježni spust okuplja sve više poklonika