°C 0

Stand up humanitarka: Smijehom pomognimo Marini

18.12.2017.

ivana

Gorički klub mladih i udruga TURbina pozivaju vas na večer smijeha, stand up nastup s humanitarnom notom za našu sugrađanku Marinu Galović.

-Pomozimo našoj sugrađanki Marini Galović koja se bori sa cerebralnom paralizom uz večer smijeha! Minimalnom donacijom od 10 kuna pomozite nam da kupimo Marini opremu za vježbanje i omogućimo joj da se lakše nosi sa svojim teškim bremenom. Dođite i pomozite svojom donacijom, a zabavljat će vas: Mario Šantek, Denis Rajčić, Sara Smojver, Nedeljko Luzija, Zvonko Kožić i Zlatko Majsec aka Frik iz kvarta-poručili su iz Goričkog kluba mladih.

Stand up večer počinje u 20 sati u kafiću Vegos, a sav prikupljeni novac donirat će se Marini i njezinoj obitelji.

Cerebralna paraliza sveobuhvatan je naziv za različite poremećaje koji utječu na sposobnost kretanja te držanja tijela i ravnoteže. Cerebralna paraliza nije bolest i ne može se izliječiti. To je stanje koje traje od rođenja do smrti. Budući da nema dva ista djeteta s cerebralnom paralizom potreban je individualni program tretmana. Fizikalni terapeut, radni terapeut i govorni terapeut mogu poboljšati posturalni tonus, pokrete i govor. Upravo kako bi se našoj sugrađanki pomoglo u nabavi opreme za vježbanje, organizirana je ova stand up večer stoga je nikako nemojte propustiti u srijedu, 20. prosinca.

 

(Ivana Crnković)