°C 14

STAND-UP: Vugrinec vam priprema fore dobre k'o produženi vikend

15.02.2019.

Romana Šimek

Stand Up komičar Goran Vugrinec slavi deset godina karijere i to baš u Velikoj Gorici. Best of specijal stiže u grad, točnije u Club 100, već 17. veljače s početkom u 20 sati.

“Show s meni najdražim forama, onima s kojima se najbolje osjećam i koje predstavljaju najbolje od mene. Ak’ te s tim ne uspijem nasmijati možeš me komotno pobrisati s Facebooka, prestat’ pratit na Instagramu i dat Pernaru moju kućnu adresu.
Doleti da se smijemo!”
Goran

Upoznat ćete kako je počeo sa stand-upom, što su mu roditelji rekli na to i kako su sakrili razočaranje. Ispričat će vam kako je biti luzer u školi i pomažu li u tome ortopedske cipele. Podijelit će s vama svoje trikove preživljavanja u digitalnom svijetu i kako se snaći u modernom društvu. 

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 30 kuna, a na dan eventa 50 kuna, u Clubu 100.

Za sve informacije i rezervacije stolova nazovite broj:
0992916080

Možete ih kupiti i online:
https://www.entrio.hr/event/lajnap-predstavlja-sve-goran-vugrinec-best-of-specijal-5958

TKO JE GORAN VUGRINEC?
Kažu za Gorana – dečko s kvarta, simpatičan, duhovit, hiperaktivan. Na stageu baca fore dobre k’o produženi vikend, a kao voditelj zagrijat će ekipu i na karminama.

Ima više od 800 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske i regije. Priča engleski k’o materinji, al mu je mama iz Rusije, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu “Klub Smijeha”, “Standupexpressu” na Comedy Centralu Extra, a često ćete ga naći kako vodi najpopularniji pub kviz u zemlji – KOZa: Kviz općeg znanja.

Više o njemu možete saznati na njegovom webu:
https://goranvugrinec.com/

Ili pročitajte što kažu ljudi koji su ga gledali:
https://www.facebook.com/pg/GoranVugrinecGoc/reviews/


f
oto: Facebook