°C 23

Staro-novo vodstvo KUD-a Nova zora

11.04.2017.

ivana

Kulturno umjetničko društvo „Nova zora“ protekle subote održalo je 98. godišnju skupštinu u Društvenom domu Donja Lomnica.

Tom prilikom predstavljeno je izvješće o radu iz kojeg se dalo iščitati kako su Lomničani protekle godine ostvarili niz gostovanja u zemlji i inozemstvu te su s ponosom istaknuli i uspjehe na gradskoj, županijskoj i državnoj smotri.

Skupština je ujedno bila i izborna, a društvo će i dalje voditi dosadašnji predsjednik Mijo Jakunić. Tajnica Društva Zlatica Krznarić i dalje je ostala u ulozi tajnice.
 
-Posebna pažnja u društvu daje se podmlatku, što se također moglo u izvješću čuti, a i vidjeti na samoj skupštini. S prigodnim poklonima zahvalili smo se članovima Upravnog odbora koji zbog bolesti nisu više mogli prihvatiti tu funkciju, a to su Barica Žordić i gospodin Juraj Deverić te u rad UO uključili mlađe članove. Bila je to večer za druženje folkloraša, koji su se okupili na jednom i hvala svima što su nas počastiti svojim dolaskom-izvijestili su iz Nove zore.

Među uzvanicima bili su predstavnici grada, Zajednice kulturno umjetničkih udruga VG, predstavnici udruga u mjestu kao i predstavnici KUD-ova ZKUU Grada Velike Gorice, te prijateljski KUD-ovi iz šire okolice, a to su : FA Šiljakovina, FA Turopolje, OSS Buševec, KUD Velika Mlaka, KUD Stari grad Lukavec, KUD Gradići, KUD, Ščitarjevo, KUD Mraclin, KUD Mičevec, HSPD Gračani, Hrvatska zajednica grada Mainza.

Galerija slika

Staro-novo vodstvo KUD-a Nova zora Staro-novo vodstvo KUD-a Nova zora Staro-novo vodstvo KUD-a Nova zora