°C -2

Suradnja za bolji život građana zlatne dobi

04.09.2017.

ivana

Predstavnici Udruženja obrtnika i Udruge umirovljenika Grada Velike Gorice 1. rujna održali su sastanak na kojem su razgovarali o svim mogućim vidovima suradnje.

Sastanku su prisustvovali predsjednik Udruženja obrtnika Vlado Mikulčić i predsjednik Udruge umirovljenika Josip Pokas s tajnikom Zlatkom Sedmakom.

Predsjednik Udruženja Vlado Mikulčić predložio je da se putem Cehova Udruženja pokušaju organizirati prigodni popusti zainteresiranih obrtnika za velikogoričke umirovljenike.
S obzirom na to da je financijska situacija koja je za većinu umirovljenika na žalost problem s kojim se svakodnevno susreću, Udruga nastoji pronaći načine kako bi svojim članovima organizirala razne pogodnosti za povoljnije življenje.

Od strane Udruge umirovljenika predloženo je organiziranje tematskih radionica interesantnih njihovim članovima u suradnji s Udruženjem obrtnika.

Zaključno su se svi složili kako je od velike važnosti uključiti se u rad Udruge umirovljenika, obzirom da u konačnici svi građani nakon odlaska u mirovinu zaslužuju da im se omogući mjesto i okruženje sadržajima u kojem će provoditi svoje umirovljeničke dane, te koliko je u mogućnosti svih nas da im se olakša kvalitetniji život.