°C 0

Tjedan GKM-a pun aktivnosti završava feštom uz Cliffhangerse

13.11.2017.

Juraj

Gorički klub mladih i za ovaj tjedan je pripremio svakodnevne aktivnosti u koje pozivaju mlade da se uključe. Danas od 19 sati vas očekuje predavanje "Granice u odnosima" koje će se održati u vijećnici POUVG-a, a isto tako od 19.30 sati foto i video sekcija ima sastanak za film u prostorijma GKM-a od 19:30h. U utorak srednjoškolci imaju svoju 4. radionica po redu 'Što ti sad hoćeš' u GKM-u. Debatni klub priprema se za turnir koji se održava 18. i 19. studenoga u Zagrebu, a pripremni sastanak imaju u srijedu.

Gorički klub mladih organizira motivacijska predavanja u srednjim školama u sklopu drugog dijela "Dana mladih" na temu poduzetništva. Istoga dana održava se radionica Moj privatni bingo u GKM-u, od 19 sati za već prijavljene srednjoškolce.

- Radi se o programu besplatnih kreativno psiholoških radionica pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice – Upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i šport. Ovo je program namijenjen mladima u kojem se oni druže na kreativan, opušten i zabavan način, i kroz zanimljivo kreativno putovanje bolje upoznaju sebe i one oko sebe. Voditeljica programa je Sandra Raković, dugogodišnja školska psihologinja i praktičarka ekspresivne art terapije - kažu u GKM-u.

Radionica šminkanja očekuje vas u petak od 19:30 sati, a koja će biti dio ciklusa tečaja za šminkanje. Iz GKM-a pozivaju uz poruku da radionica ima idealan termin da sve djevojke koje dođu budu našminkane za izlazak u petak!

Nakon još jednog vrijednog radnog tjedna u subotu je vrijeme za proslavu, a GKM obilježava svoj rođendan uz Cliffhangerse u Vegosu od 21 sat.

Što sve pripremaju mladi u našemu gradu možete pratiti preko njihove FB stranice OVDJE, a sva događanja možete pronaći i putem aplikacije KAJ IMA!