°C 17

Turopoljski banderij na prijemu kod predsjednice

27.06.2018.

Petar Brnada

Povodom Dana državnosti predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović,  na Pantovčaku održala svečani prijem na koji je pozvana i Plemenita opčina turopoljska.

Opčinu je na Pantovčaku predstavljao kapetan Turopoljskog banderija, Vinko Cerovski, koji je svečanosti nazočio uz brojne druge predstavnike hrvatskih povijesnih postrojbi.

Također povodom Dana državnosti, u subotu, 23. lipnja, Turopoljski banderijalci bili su i na Medvedgradu gdje su sudjelovali u polijeganju vijenaca na Oltaru domovine, a uveličali su i polaganje vijenaca na sam Dan državnosti 25. lipnja u Velikoj Gorici kod spomenika golubice.

Foto: Plemenita opčina turopoljska

Galerija slika

Turopoljski banderij na prijemu kod predsjednice Turopoljski banderij na prijemu kod predsjednice Turopoljski banderij na prijemu kod predsjednice Turopoljski banderij na prijemu kod predsjednice Turopoljski banderij na prijemu kod predsjednice Turopoljski banderij na prijemu kod predsjednice Turopoljski banderij na prijemu kod predsjednice Turopoljski banderij na prijemu kod predsjednice Turopoljski banderij na prijemu kod predsjednice Turopoljski banderij na prijemu kod predsjednice Turopoljski banderij na prijemu kod predsjednice