°C 1

U Etno naselju popravite bicikl, napumpajte gumu i napunite mobitel

22.01.2018.

ivana

"Pametni stup" za bicikliste od ovog vikenda nalazi se u Etno naselju Novo Čiče što je novi poticaj cikloturizmu u Turopolju. Riječ je o rasvjetnom stupu na solarnu energiju koji sadrži opremu za bicikliste koji sada na ovoj lokaciji mogu napumpati gume na biciklu, napuniti bateriju mobitela, te čak popraviti bicikl uz pomoć kutije s ručnim alatom.

-Javnim pozivom za sufinanciranje lokalnih akcijskih grupa na području Zagrebačke županije, LAG Zrinska Gora -Turopolje prijavili smo projekt postavljanja pametnog stupa i dobili sredstva od Zagrebačke županije. Pametni stup uveliko pomaže razvoju Cikloturizma u Turopolju i samom Etno naselju Novo Čiče. Zahvaljujemo se LAG -u Zrinska Gora -Turopolje na suradnji-poručili su iz KUD-a Čiče. (I.C.)

Galerija slika

U Etno naselju popravite bicikl, napumpajte gumu i napunite mobitel U Etno naselju popravite bicikl, napumpajte gumu i napunite mobitel U Etno naselju popravite bicikl, napumpajte gumu i napunite mobitel U Etno naselju popravite bicikl, napumpajte gumu i napunite mobitel